Metataito klinikka

Sertifiointikoulutus

Syksy 2022

Metataito klinikka on ainoa suomeksi saatavilla oleva aikuisiän kehityspsykologiseen tutkimukseen perustuva valmennustyökalu. Sertifiointikoulutuksemme antaa syvällisen ymmärryksen sen käytöstä sekä kehityspsykologisen näkökulman soveltamisesta yksilöiden ja ryhmien valmentamiseen. Sinusta tulee Metataitovalmentaja!

Koulutus sopii coacheille, psykologeille, HR-ammattilaisille, terapeuteille, jne… Kaikille, jotka auttavat asiakkaitaan tekemään muutosta elämäänsä. Kaikille, joilla on rohkeutta uudistaa omaa valmennusotettaan ohjaavia ajattelumalleja.

Huom. Oheinen video kuvaa edellisen järjestetyn sertifiointikoulutuksen sisällön. Tulevan syksyn kurssin laajuus on sama, mutta modulien sisältö tulee olemaan painotukseltaan hieman erilainen.

metataitovalmentajien kommentteja

Sopisiko koulutus sinulle?

Koulutusohjelman sisältö

Sertifiointikoulutus rakentuu kuudesta kahden viikon mittaisesta modulista. Kukin moduli sisältää 1-2 nauhoitettua luentoa, kotitehtäviä ja pienryhmätapaamisen.

Koulutus järjestetään maanantai-iltapäivisin klo 13:30-16:00 seuraavina päivinä: 
26.9., 10.10., 24.10., 7.11., 21.11., 5.12.

Osa tapaamisista järjestetään Zoomissa, osa livenä Helsingin Hietalahdessa Zoom-liittymismahdollisuudella.

Sertifioinnin hyväksytty suorittaminen kaikkiin valmennustapaamisiin osallistumista. Jos jokin päivämäärä ei sovi, hyppääminen rinnakkaiseen ryhmään siksi kerraksi on mahdollista. 

Odotan innolla mahdollisuutta päästä mentoroimaan uusia valmentajia. Olemme löytäneet lähestymistavan joka oikeasti toimii, ja ensi vuonna sovellamme sitä ensi kertaa laajemmin eri tyyppisissä asiakkuuksissa.

Anssi Balk

Kouluttaja

Sertifiointikoulutuksen vetää Anssi Balk (Psy.M., DI). Hän perehtynyt 15 vuoden ajan kehityspsykologiaan eri näkökulmista. Hän on suorittanut sertifikaatit useista ulkomaisista kehityspsykologista valmennusmenetelmistä.

Investointi

1750 €

(alv 0%)​

Hinta sisältää kaikki viisi valmennuskokonaisuutta!

Hakuohjeet

Sinun ei tarvitse tehdä tässä vaiheessa lopullista päätöstä koulutukseen osallistumisesta. Kutsun sinut kokeilemaan kanssani omakohtaisesti, millainen lähestymistapamme on käytännössä.

Ilmoitettuasi kiinnostuksestasi alla olevalla lomakkeella, saat sähköpostissa tunnukset testialustaamme, jossa voit täyttää analyysilomakkeen (kesto 30-60min). Muutaman päivän kuluttua, kun olen analysoinut vastauksesi, saat kutsun Metataito Klinikka -alustalle jonka jälkeen sovimme 1,5 – 2 h ajan yhteiselle purkukeskustelulle.

Tämä prosessi tarjoaa molemmin puolisen mahdollisuuden varmistaa lähestymistavan ja työkalun soveltuvuus omaan valmennusotteesi. Kerromme valinnoista hyvissä ajoin viimeistään ennen joulua.

Hakuprosessin ja sen sisältämän valmennuksen kustannus on 250 € + alv. (ovh. 700€). Tämä ei sisälly koulutusmaksuun 1750€ + alv. Toimitamme laskun (250€+alv) sen jälkeen, kun olet saanut pääsyn metataito klinikka työkaluun sekä valmennuksen meiltä.

Tyytyväisyystakuu. Mikäli et ole tyytyväinen saamaasi analyysiin ja valmennukseen, voit pyytää rahasi takaisin. Takuu on voimassa 7 päivää saamasi valmennuksen jälkeen.

Hakulomake

Hakuaika umpeutuu 30.6. klo 24:00

Jos olet kiinnostunut, mutta alkuvuoden aloitusajankohta ei sinulle sovi syystä tai toisesta, ole minuun yhteydessä naffv@zrgngnvgb.sv. Näin varmistat, että saat ensimmäisenä tiedon seuraavan sertifioitumiskoulutuksen ajankohdasta (vuonna 2023).

Kysymyksiä?

Jos haluat kysyä tai jutella jostain tähän liittyvästä asiasta, ole minuun rohkeasti yhteydessä. Minut tavoittaa numerosta 050 436 2324.