Kiva, että olet mukana!

Mitä seuraavaksi?

Luon ja lähetän sinulle viimeistään huomisen aikana tunnukset Metataito klinikka -portaaliin, jossa olevan pääset täyttämään analyysilomakkeen. Useimmilla ihmisillä kestää sen täyttämisessä 20-60 minuuttia.

Saat alle viikon sisällä analyysisi tulokset ja käyttöoikeuden alustalle. Samassa yhteydessä varaamme 2h mittaisen ajan yhteisen valmennuskeskustelulle. On tärkeää, että tutustut palautteeseen hyvin ENNEN valmennuskeskustelua eikä vasta sen aikana.

Tapaamme joko livenä tai zoomissa. Lopputuloksena saat kiinni omasta kehityksellisestä prosessistasi ja meillä on myös selvyys siitä, voisiko tämä työkalu ja lähestymistapa tukea sinun valmentamisotettasi.

Ilmoitan kurssivalinnoista, kun olen valmentanut kaikki hakijoita viimeistään ennen joulua. Tässä yhteydessä saat laskun: 250€+alv, jos et jatka koulutusohjelmaan ja 1750€ +alv, jos tulet mukaan.

Saat vuoden alussa tunnukset oppimisportaaliin, jossa sinua odottaa ensimmäisen itseopiskelumateriaalit ja luento. 

Odotan innolla tapaamistamme! Jos sinulla on jotain kysyttävää tai haluat muuten vaan jutella, voit soittaa numerooni 0504362324 tai lähettää sähköpostia naffv@zrgngnvgb.sv.

Anssi Balk

Organisaatiopsykologi
Metataito Klinikka Oy