MENNYT WEBINAARI

Kuinka johtajuuteen kasvetaan?

Voit katsoa nauhoitteen tästä webinaarista täyttämällä oheisen lomakkeen.

Työelämässä odotetaan varsinkin johtajilta kykyä käsitellä kompleksisuutta ja muuttuvia olosuhteita. Nykypäivän johtajuuden periaatteet ovat kaikkien tiedossa: osallistaminen, merkityksellisyys, itseohjautuvuus, systeemiajattelu, jne. Kuitenkin jotkut onnistuvat soveltamaan niitä käytäntöön paremmin kuin toiset näissä kehittymiseen laitetuista panostuksista huolimatta.

Webinaarissa pohditaan sitä, miten kapasiteettia toimia menestyksekkäästi kompleksisessa maailmassa voitaisiin kehittää tehokkaammin. Tarkastelemme teemaa viime vuosina maailmalla voimakkaasti suosiotaan kasvattaneesta aikuisiän kehityspsykologian tai ns. vertikaalisen kehityksen näkökulmasta. Eli kasvaaksemme johtajana meidän tulee kasvaa ihmisinä. Kohtaamiemme haasteiden kompleksisuuden lisääntyessä, meidän tulee ymmärtää itseämme ja maailmaa kompleksisemmin. Kyse ei ole niinkään yksittäisestä hopealuodin kaltaisesta johtajuuskompetenssista, vaan enemmänkin koko mielen käyttöjärjestelmän päivittämisestä. Helpommin sanottu kuin tehty.

Webinaarin fokus on konkreettinen: Miten psykologinen tutkimustieto ajattelun ja identiteetin kehityksestä voi muuttaa tavan, jolla hahmotat työsi valmentajana, johtajana ja johtamisen kehittämisen ammattilaisena, ja kuinka sovellat sitä käytännössä? Mitkä asiat huomioon ottamalla coaching ja valmennusprosessit saadaan tuottamaan parempia tuloksia?

Osallistujien kommentteja:

  • ”Paljon uutta ja looginen kokonaisuus!”
  • ”Harmi että sitä on niin tottunut jo ilmaisiin webinaareihin. Tästä olisi kyllä voinut maksaakin :)! Paljon tietoa ja hyödyllinen setti!”
  • ”Erinomainen setti, suurkiitos”

Osallistujien oivalluksia:

  • ”Oma havaintoni johtajista, jotka eivät ”halua” kehittyä sai hyvän selityksen siitä, miksi näin on.”
  • ”100% valta tulkita”, eli miten olennaista pyrkiä reflektoimaan, mitä merkityksiä annetaan asioille, tarinoille…”
  • ”Kyky siirtyä kokonaisuudesta yksityiskohtiin ja takaisin, ja nähdä kytkökset niiden välillä.”
  • ”Egon tarve kertoa yhtenäinen tarina resonoi.”

Webinaarin puhuja:

Anssi Balk

Toimitusjohtaja (Psy.M., DI)
Metataito Klinikka Oy

Katso Webinaari

Tarvitsemme sähköpostiasi lähettääkseemme sinulle linkin nauhoitteeseen.