MENNYT WEBINAARI

Työntekijöiden potentiaali

Voit katsoa nauhoitteen tästä webinaarista täyttämällä oheisen lomakkeen.

Yksi HR:n tärkeimmistä prioriteeteista on varmistaa, että työntekijän talent on yhteensopiva hänen roolinsa kanssa. Tämä on helpommin sanottu kuin tehty. Talent voidaan ymmärtää monella tapaa. Usein suurin painoarvo annetaan henkilön aiemmalle kokemukselle ja menestykselle.

Tässä live streamissä tutustutaan siihen, mitä talent tarkoittaa vertikaalisen kehityksen eli aikuisiän kehityspsykologian näkökulmasta. Otamme siis lähtökohdaksi sen, että johtajuus on kypsyyden sivuvaikutus. Perehdymme siihen, mitä tämän viitekehyksen soveltaminen käytännössä organisaatiossa tarkoittaisi. Mitä jos esimerkiksi voisimme mitata ja ennustaa tieteellisesti huomattavasti tarkemmin nuorten potentiaalia kasvaa suurempiin saappaisiin tulevaisuudessa?

Lopuksi tutustumme kolmeen asiaan, jotka tulisi olla tasapainossa, jotta ihmisessä tapahtuu kehitystä. Näiden ymmärtäminen on tärkeää ihan jokaiselle oman kehityksen kannalta ja niiden toteutumisen varmistaminen voisi olla tärkeä päämäärä myös henkilöstöhallinnolle.

Webinaarin puhuja:

Anssi Balk

Toimitusjohtaja (Psy.M., DI)
Metataito Klinikka Oy

Katso Webinaari

Tarvitsemme sähköpostiasi lähettääkseemme sinulle linkin nauhoitteeseen.